
درباره مرکز قلب ناظری
مرکز قلب ناظری متخصص در انجام تکنیکهای قلبی بسیار پیشرفته است. این مرکز که توسط دکتر ایرج ناظری متخصص شناخته شده قلب و عروق پایهگذاری شده، از روشهای تشخیصی و درمانی پیشرفته برای بیماریهای قلبی-عروقی و نیز آموزش پیشگیری از بیماریهای قلبی بهره میگیرد. تعهد ما به ارائهی مراقبتهای با کیفیت بالا و همکاری دکتر ناظری با سایر پزشکان طراز اول، موجب شده که بسیاری از بیماران از سراسر کشور به این مرکز در تهران مراجعه کنند.
پروفسور ایرج ناظری پزشک و عضو کالج قلب آمریکا، متخصص تکنیکهای تشخیصی و درمانی اینترونشنال قلب و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران است. وی در کالج قلب آمریکا عضویت داشته و از اعضای فعال انجمن قلب ایران و انجمن قلب تکزاس است.
پروفسور ناظری پس از اتمام تحصیل در دبیرستان، وارد دانشگاه علوم پزشکی تهران شد. سپس تخصص در بیماریهای قلب و عروق بزرگسالان را از دانشگاه تهران به پایان رساند و عنوان متخصص برجسته در برنامه شناخته شده قلب و عروق دانشگاه تهران به ریاست پروفسور رشید معصومی را دریافت نمود. در ادامه دوره فوق تخصصی انجام تکنیکهای تشخیصی و درمانیاینترونشنال
بیماریهای قلبی از ایالات متحده آمریکا در انستیتوی قلب تکزاس در هیوستون، تکزاس، به پایان رساند.
در سال ۱۳۶۶، پروفسور ناظری نخستین آنژیوپلاستی عروق کرونری قلب -گشودن شریان بسته شده به کمک یک بادکنک بسیار کوچک- را در ایران انجام داد. او پیشتاز تخصص انجام تکنیکهای تشخیصی و درمانی بیماریهای قلبی در ایران بوده و نخستین برنامه آموزشی در این رشته را در دانشگاه علوم پزشکی تهران را پایه گذاری نمود.
در سال ۱۳۶۷، نخستین عمل بستن مجرای باز شریان(PDA) بازمانده از دوران جنین- را انجام داد. وی، همچنین، با انجام تکنیک درمان اینترونشنال کوارکتاسیون آئورت (تنگی مادرزادی آئورت) برای نخستین بار در سال ۱۳۶۸، پیشتاز این نوع درمان در ایران بود.
پروفسور ناظری تیم متخصصین قلب و جراحان قلب را که دریچه آئورت را ازطریغ اینترونشنال عروقی تعویض میکنند را رهبری میکند. این درمان بسیار پیشرفته بیمارانی که از تنگی شدید دریچه آئورت رنج میبرند با قرار دادن دریچه جدید از طریق شریان درمان می شوند. بدین ترتیب، دیگر نیازی به جراحی پرخطر قلب باز نخواهد بود.
پس از دهها سال تدریس در دانشگاه علوم پزشکی تهران، پروفسور ناظری هنوز هم خود را متعهد به انتقال دانش و تجربیات خویش میداند و هم اکنون صدها تن از دانشجویان، دستیاران و متخصصین ادامه دهنده میراث وی در ایران و سراسر جهان هستند. وی به عنوان بهترین استاد و آموزشگر در سراسر ایران جوایز بیشماری دریافت کرده است.
پروفسور ناظری نقش فعالی در پژوهشهای پزشکی و پیشرفت در رشته قلب دارد. پژوهش قلبی-عروقی پیشرفته وی در بسیاری از مجلات بینالمللی شناخته شده پزشکی از جمله مجله قلب آمریکا و مجله تکنیکهای تشخیص و درمان بیماریهای قلبی اروپا به چاپ رسیده است.
پژوهش
پروفسور ناظری برای پیشرفت در حیطه پزشکی قلب و عروق با کارشناسان بسیاری همکاری کرده است. وی از جمله به پژوهش در پیشگیری، تشخیص و درمان آترواسکلروز و انفاکتوس میوکارد، بیماری شریان کرونری، بیماری عروق محیطی و بیماریهای ساختاری و دریچهای قلب علاقمند است.
مقالات
-چگونگی تشخیص باMSCT 64 در ارزیابی بیماری درخور توجه شریان کرونری در بیماران دارای علائم، مجله قلب آمریکا، ژوئن 2007، ناظری ا، شبستری اا، عابدی س، و دیگران.
-ارزیابی بیماران پس از پیوند بایپس شریان کرونری با استفاده از MSCT 64 ، مجله قلب آمریکا، مارس 2009، ناظری ا، شهابی پ، طاهری م، و دیگران.
اثر کلسیفکاسیون بر دقت تشخیصی MSCT 64 در پی بردن به بیماری شریان کرونر، تجربه یک مرکز، آرشیوهای پزشکی ایران، سپتامبر 2010
جاگذاری موفقیتآمیز دریچه آئورت از راه آئورت از روی کاتتر و بازسازی کامل عروق با استفاده از سیستم دریچه قلبی از روی کاتتر Edwards SAPIEN، سالنامه جراحی توراکس، دسامبر 2011، ناظری ا، ماندگار م، عبدی س، و دیگران.
جاگذاری دریچه آئورت از راه فمورال از روی کاتتر در حضور دریچه مصنوعی میترال و تریکوسپید، مجله کالج قلب آمریکا: مداخلات قلبی-عروقی، اکتبر 2012، ناظری ا، عبیدی س، ماندگار م، و دیگران
تنگی حاد شریان کرونر اصلی چپ پس از پیوند ترانساپیکال دریچه آئورت را چگونه درمان کنم؟ Euro Intervention، اکتبر 2013، ناظری ا، عبدی س، ماندگار م، روشن علی، ف.